Professionele dienstverlening van hét reinigingsbedrijf in Nieuwegein

Het lijkt zo eenvoudig, schoon is schoon. Wij weten wel beter! Als professioneel reinigingsbedrijf komen onze medewerkers op alle soorten werkvloeren. Van klein tot groot en van laag tot hoog: ieder gebouw is weer anders en heeft zo zijn eigen specifieke eisen. Bekijk hieronder onze diensten.

Offerte aanvragen

Glazenwasserij

Het uiterlijk van een bedrijfspand draagt voor een belangrijke mate bij aan de uitstraling en het imago van de organisatie. Om het pand een schoon en net aanzien te geven, mag het wassen van de ramen niet vergeten worden. Ook voor deze dienst bent u bij ons aan het goede adres!

Vloeronderhoud

Vloeren en tapijten kunnen erg van elkaar verschillen. Voor de reiniging van vloeren en tapijten bepalen wij vooraf welke behandeling nodig is. Een stenen vloer eist een andere behandeling dan bijvoorbeeld linoleum. Een houten vloer verdient weer extra aandacht en zorg.


Schoonmaakbedrijf GSK beschikt over diverse reinigingsapparaten en methoden voor elke vloer. Een schone en mooie vloer levert een belangrijke bijdrage aan de werkomgeving en de representatie voor klanten of bezoekers.


In overleg kunnen wij uw vloer ook behandelen met verzorgende middelen of een coating.

Een opgeruimde werkplek

Vaak besef je niet hoeveel invloed je omgeving heeft. Hoeveel
fijner het is om je werkdag te beginnen in een schoon, fris ruikend en opgeruimd kantoor.

Wíj beseffen dat wél. Daarom zorgen wij er graag voor dat u en uw medewerkers elke dag een frisse start kunnen maken. GSK Schoonmaak is klein genoeg om u persoonlijke aandacht en service te geven en groot genoeg om op een professionele manier aan uw wensen te voldoen. U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij zorgen goed voor onze medewerkers, zodat zij goed voor u zorgen. GSK Schoonmaak is aangesloten bij de VSR en De OSB. 


Scholen

Schoonmaakbedrijf GSK heeft jarenlange ervaring in het efficiënt reinigen van onderwijsinstellingen. Of het nu gaat om kinderdagverblijven, instellingen in het basis- en voortgezet onderwijs, hogescholen of universiteiten, met de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voldoet u aan de schoonmaak normen.


Ook voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals glasbewassing, gevelonderhoud of het onderhoud van vloeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wie bieden geen standaardoplossingen maar op elke locatie toegesneden maatwerk. Bovendien staan wij zeven dagen per week, 24 uur per dag, paraat voor uw calamiteiten en spoedopdrachten

Onze sterke kanten

  • Wij werken met moderne apparatuur en milieubewuste producten.
  • Wij streven naar een hoog kwaliteitsniveau en zijn daarop aanspreekbaar.
  • U krijgt een vast aanspreekpersoon voor de schoonmaak van uw pand.
  • Wij leveren op maat, denken met u mee en staan voor u klaar.
  • Betrouwbaarheid in afspraken en openheid zijn voor ons belangrijke waarden.
  • Wij geven ook helderheid in de afspraken. Op elke locatie werken we met een rooster waarop de afspraken staan over hoe en hoe vaak we de afzonderlijke elementen schoonmaken.
  • Snelle communicatie: er is een logboek waarin we alle opmerkingen en bijzonderheden over de schoonmaak noteren. Bent u ergens niet tevreden over? Schrijf het in het logboek. Onze medewerkers lossen het direct naar uw tevredenheid op.
  • Wij hanteren aantrekkelijke prijzen. Vergelijk ons gerust met andere aanbieders en u zult verrast zijn.